Jdi na obsah Jdi na menu

Dámy a pánové vážení singularisté,

 

 revizní komise se od minulé valné hromady sešla celkem 3. krát. Na všechny schůze RK byli přizváni členové výboru SMV a podle potřeby i administrativní pracovnice paní Eliška Smilková.  Členové výboru  informovali členy RK a aktuálních problémech při spravování majetku SMV.   V roce 2006 se sešla RK 2x a to 15.9 a 10.11. Při kontrolách  se revizní komise zaměřila na kontrolu průběžného hospodaření, přijatých a vydaných faktur, dodacích listů, příjmových a výdajových pokladních dokladů,  pokladních výpisů, nájmů za garáže i vyplacených nájmů jednotlivým členům, nesplacených pohledávek a dalších položek.

 Dne 29.2.2008 byla RK seznámena s podklady pro účetní uzávěrku za rok 2007. Členové RK poté provedli hloubkovou kontrolu hospodaření v roce 2007. Při této kontrole a i při dvou předcházejících v roce 2007 nezjistila RK žádná pochybení. Vedení všech dokladů je v absolutním pořádku a vytratily se různá penále za neodvedené daně, které nás v minulosti pravidelně provázely .

     Samozřejmě existují i věci, které se dlouhodobě nedaří. Jedná se zde o splácení pohledávek a výběr nájmů za garáže.

 Chtěl bych všechny přítomné ujistit, že jak výbor tak i revizní komise dělá vše proto, aby celá věc byla úspěšně vyřešena. 

 

Vážení Singularisté, chtěl bych využít příležitosti a říci Vám že i vy se můžete snadno a rychle spojit s výborem nebo revizní komisí SMV, prostřednictvím webových stránek https://singulariste.estranky.cz.  Naleznete tam kontakty na výbor SMV i RK , elektronické adresy, telefonní čísla a v rubrice „Žádosti a připomínky členů“ je můžete zapsat přímo ve formě diskusních připomínek a bude vám na ně opět na těchto stránkách odpovězeno a zároveň i všem ostatním, jenž mají podobný problém. Na stránkách budou pravidelně zveřejňovány informace pro Singularisty , termíny valných hromad a je zde také možnost stáhnout si plnou moc k zastupování na VH a  hlasovací lístek.